Tip en ven           Sitemap    
 
Institut for Relationspsykologi
Velkommen
Kan købes nu i vores netbutik
Introaften om Mindfulness
Torsdag d. 4. dec. kl. 17 åbner vi dørene til en gratis aften om Mindfulness. Her vil du høre mere om Mindfulness, afprøve det i praksis og høre om mulighederne for at deltage i kommende arrangementer i huset.

Institut for Relationspsykologi

- er et landsdækkende privatejet psykolog-fællesskab, der tilbyder privatpersoner, erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder psykologisk ekspertise. 

Institut for Relationspsykologi har sit fokus på de relationelle samspil og de mange udviklingsmuligheder, den relationelle bevidsthed åbner for den enkelte og for gruppen.  Læs mere her!

Private

Terapi
Vi tilbyder terapi til enkeltpersoner, par og familier.
Vi anvender en bred vifte af psykologiske metoder, herunder også hypnose.
 
Vi har overenskomst med sygesikringen, så du kan få tilskud til psykolog-behandling hos os.
 

Erhvervspsykologi

Vi ønsker at skabe vækst på den menneskelige bundlinje og arbejder med organisationsudvikling ud fra et relationelt og psykodynamisk perspektiv.

Kvaliteten af de relationelle samspilsprocesser på arbejdspladsen er af afgørende betydning for virksomhedernes effektivitet og kvalitet.
 

Uddannelser

Ny viden og ønsket om høj kvalitet stiller sammen med krav om forandrings- og omstillings-processer øgede krav til medarbejdernes kvalifikationer.
  
Derfor har vi, Institut for Relationspsykologi, specialiseret os i at tilbyde efteruddannelser, der skaber ny praksis.  Besøg vores kursuskatalog ved at klikke her
 
Log ind for at tilmelde dig eller finde info om dit hold og downloade litteratur

Nyheder

  Læs om vores spændende konference her! 
  Kursister på RARRT kurserne er begejstrede.. 
  En pædagog fortæller: "Jeg kunne ikke lade være med at reflektere over min egen praksis.." 
  Læs vores omtalte kronik i Politikken 
 
- er en teoretisk og metodisk ramme for kompetenceudvikling af medarbejdere ansat i relationsprofessionerne, som f.eks. i skoler, dagtilbud, familiebehandling og ældreplejen. Læs mere her!
Institut for Relationspsykologi | Nordbanevej 15 7800 Skive - Vestergade 32 8600 Silkeborg, - 4000 Roskilde  | Tlf.: 97 52 00 95 | kontakt@relationspsykologi.dk